VERUS 2020

Je bent van harte welkom op VERUS 2020, het jaarlijkse event voor het katholiek en christelijk onderwijs voor ontmoeting en beleving. Kom met zoveel collega's als je wilt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

VERUS 2020 vindt plaats op woensdag 13 mei in Spant! Bussum van 10.00 tot 15.15 uur. Het thema is I HAVE A DREAM. Eerlijke verhalen over inclusiviteit.

Verus staat voor vrijheid van onderwijs: scholen die hun eigen identiteit vormgeven, passend bij de veelkleurigheid van onze Nederlandse samenleving. Bij inclusiviteit gaat het om ruimte en respect voor iedere (levens)overtuiging, óók als deze opvatting tegen de heersende moraal ingaat.

Eigenheid mag er zijn, 'moet' er misschien zelfs zijn. Hoe ga je in een snel polariserende samenleving om met maatschappelijke spanningsvelden en denkbeelden die schuren met je eigenheid en visie? Wat doe je als je niet weet wat te doen? Heb je voor dat soort momenten een droom, een houvast?

Laat je inspireren, volg een workshop en laat je raken door muziek. En natuurlijk is er volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning.
 
 
Twitteren? #Verus2020
 
Kosten
Deelname is gratis en exclusief voor leden van Verus en andere genodigden.
 
Verhinderd?
Heb je je aangemeld en ben je onverwachts toch verhinderd? We vragen je vriendelijk om je dan af te melden via verus2020@verus.nl of 0348 74 44 44. Bij verhindering zonder afmelding brengen we 50 euro in rekening. Je kunt je ook door een collega laten vervangen.
 
Bereikbaarheid
Spant! in Bussum is goed te bereiken met het openbaar vervoer en per auto. Route naar Spant!. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen bij Spant!. Tussen 9.00 en 10.00 uur rijden er pendelbusjes van NS station Bussum-Zuid naar Spant! en ook na afloop van het event rijden er busjes naar het station. 
 
Adres Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3, Bussum
 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je hier aan voor VERUS 2020 >>>